Vine rata

Vine rata

 

De cele mai multe ori cele mai banale fapte, întâmplări ,pot părea în lumea copiilor mai mult decât adevărate întâmplări din lumea celor mici motiv pentru care un cântec precum „Vine Raţa” este mai mult decât simpatic atât pentru cei mici cât şi pentru cei mari(punând astfel să îşi amintea ce fel era lumea lor cândva).

Dacă doriţi să oferiţi puţină satisfacţie muzicală celor ce nu ascultă prea multă muzică, atunci melodia „Vine raţa” este una ce ce-i mai mult decât potrivită.

 

No Comments

Leave a comment

  • Despre muzica

    Muzica copii.ro este un proiect educativ adresat copiilor si adolescentilor din romania . Vrem sa familiarizam copii cu muzica adresata varstei lor. Dorim sa promovam tinere talente, sa facem cunoscute publicului larg cele mai noi creeatii din domeniul muzical.
  • Conditii utilizare

    Toate piesele aparute pe site-ul nostru, sunt preluate de pe alte site-uri, Muzica copii.RO nu comercializeaza piesele de pe site, utilizatori nu platesc nici o taxa pentru ascultarea melodiilor. Nu incurajam pirateria. Recomandam utilizatorilor nostri sa achizitioneze de la magazinele de specialitate produsele muzicale preferate.