Uf de i-ar vedea pisica

Uf de i-ar vedea pisica

Cele mai frumoase cântece sunt cele ce au cele mai simpatice titluri, de regulă cele ce au titluri precum „S-a supărat pisica” , „Uf de i-ar vedea pisica” , astfel de titluri dau formă celor mai frumoase cântece, poveşti şi de ce nu, întâmplări, motiv pentru care orice copil se poate bucura mereu de ceva ce este pe gustul, limba lui.

Dacă vrei să araţi celor mici ca muzica poate fi mai mult decât amuzantă, atunci melodia „Uf de i-ar vedea pisica” poate fi încadrată ca fiind o dedicaţie.

 

No Comments

Leave a comment

  • Despre muzica

    Muzica copii.ro este un proiect educativ adresat copiilor si adolescentilor din romania . Vrem sa familiarizam copii cu muzica adresata varstei lor. Dorim sa promovam tinere talente, sa facem cunoscute publicului larg cele mai noi creeatii din domeniul muzical.
  • Conditii utilizare

    Toate piesele aparute pe site-ul nostru, sunt preluate de pe alte site-uri, Muzica copii.RO nu comercializeaza piesele de pe site, utilizatori nu platesc nici o taxa pentru ascultarea melodiilor. Nu incurajam pirateria. Recomandam utilizatorilor nostri sa achizitioneze de la magazinele de specialitate produsele muzicale preferate.