Ratusca

Ratusca

Fiecare animal este special prin felul lui de a fi, motiv pentru care fiecare dintre noi avem un animăluţ sau un animal preferat, însă printre animalele preferate ale copiilor se număra şi răţuşca, animăluţ ce nu prezintă nici un pericol, doar un pericol imens de simpatie, datorită mersului ei, măcăitului, ciocului, culori gălbui(să nu mai vorbim cât de drăguţi sunt pui de răţuşcă).

Toate astea i-a făcut pe toţi copii de pretutindeni să compună un frumos cântec pentru a arata lumii dragostea pentru orice răţuşcă.

 

No Comments

Leave a comment

  • Despre muzica

    Muzica copii.ro este un proiect educativ adresat copiilor si adolescentilor din romania . Vrem sa familiarizam copii cu muzica adresata varstei lor. Dorim sa promovam tinere talente, sa facem cunoscute publicului larg cele mai noi creeatii din domeniul muzical.
  • Conditii utilizare

    Toate piesele aparute pe site-ul nostru, sunt preluate de pe alte site-uri, Muzica copii.RO nu comercializeaza piesele de pe site, utilizatori nu platesc nici o taxa pentru ascultarea melodiilor. Nu incurajam pirateria. Recomandam utilizatorilor nostri sa achizitioneze de la magazinele de specialitate produsele muzicale preferate.