Mos Craciun cu plete dalbe

Mos Craciun cu plete dalbe

 

Descriere:

Mos Craciun cu plete dalbe” este un cantec colind ideal pentru copii. Un cantec ce nu lipseste in niciun an de la cantarea colindelor. Acest colind este cantat de peste 20 de ani si este un colind care dainuie in inimile multor oameni, oameni care au crescut cantandu-l an de an de Craciun, fiind un colind mult indragit, de exceptie, in care se povesteste despre venirea lui Mos Craciun, darnicul ce nu lipseste in niciun an. Acest colind este un cantec clasic romanesc, foarte popular si in ziua de astazi, pastrandu-si bine magia si farmecul.
Versuri:

Mos Craciun cu plete dalbe
A sosit de prin nameti
Si aduce daruri multe
La fetite si baieti

Mos Craciun, Mos Craciun

Din batrani se povesteste
Ca-n toti anii negresit
Mos Craciun pribeag soseste
Niciodata n-a lipsit

Mos Craciun, Mos Craciun

Mos Craciun cu plete dalbe
Incotro vrei s-o apuci
Ti-as canta Florile Dalbe
De la noi sa nu te duci

Mos Craciun, Mos Craciun

No Comments

Leave a comment

  • Despre muzica

    Muzica copii.ro este un proiect educativ adresat copiilor si adolescentilor din romania . Vrem sa familiarizam copii cu muzica adresata varstei lor. Dorim sa promovam tinere talente, sa facem cunoscute publicului larg cele mai noi creeatii din domeniul muzical.
  • Conditii utilizare

    Toate piesele aparute pe site-ul nostru, sunt preluate de pe alte site-uri, Muzica copii.RO nu comercializeaza piesele de pe site, utilizatori nu platesc nici o taxa pentru ascultarea melodiilor. Nu incurajam pirateria. Recomandam utilizatorilor nostri sa achizitioneze de la magazinele de specialitate produsele muzicale preferate.