Lollipops-Ciocolata

Lollipops-Ciocolata

Dea lungul timpului au apărut tot felul de dulciuri ce au făcut fericiţi milioane de copii, însă în ciuda faptului că timpul a venit cu tot felul de invenţii, mereu cicolata a fost mai mult decât dorită de milioane de copii ,motiv pentru care acest gustos aliment nu a putut fi inclocuit nici o dată, dacă eşti un mic copil sau pur şi simplu ai spirit tânăr şi iţi place ciocolata în mod deosebit atunci mod sigur îţi va plăcea melodia „Ciocolata” melodie ce este cântată de către formaţia „Lollipops”.

No Comments

Leave a comment

  • Despre muzica

    Muzica copii.ro este un proiect educativ adresat copiilor si adolescentilor din romania . Vrem sa familiarizam copii cu muzica adresata varstei lor. Dorim sa promovam tinere talente, sa facem cunoscute publicului larg cele mai noi creeatii din domeniul muzical.
  • Conditii utilizare

    Toate piesele aparute pe site-ul nostru, sunt preluate de pe alte site-uri, Muzica copii.RO nu comercializeaza piesele de pe site, utilizatori nu platesc nici o taxa pentru ascultarea melodiilor. Nu incurajam pirateria. Recomandam utilizatorilor nostri sa achizitioneze de la magazinele de specialitate produsele muzicale preferate.