Iepuras Coconas

Iepuras Coconas

 

Descriere:

Iepuras coconas” este un cantec foarte cunoscut si iubit de generatii intregi de copii. Cantecul este, dupa cum reiese si din titlul melodiei, un cantec despre un iepuras, facand referire la indragitul iepuras de Pasti, preferatul copiiilor. Versurile sunt foarte simple, usor de retinut si te vor face sa le fredonezi zile in sir, fiind un cantec clasic romanesc dedicat copiiilor. Muzica este saltareata, si va reusi cu siguranta sa aduca un zambet celor care asculta acest cantec, indiferent de varsta.
Versuri:

Iepuras dragalas
A fugit peste imas
Si s-a dus colo sus
Intr-o tufa s-a ascuns!
Dar Codau caine rau
L-a gonit din cuibul sau
Si-a plecat speriat
Colo-n codru-ntunecat!

No Comments

Leave a comment

  • Despre muzica

    Muzica copii.ro este un proiect educativ adresat copiilor si adolescentilor din romania . Vrem sa familiarizam copii cu muzica adresata varstei lor. Dorim sa promovam tinere talente, sa facem cunoscute publicului larg cele mai noi creeatii din domeniul muzical.
  • Conditii utilizare

    Toate piesele aparute pe site-ul nostru, sunt preluate de pe alte site-uri, Muzica copii.RO nu comercializeaza piesele de pe site, utilizatori nu platesc nici o taxa pentru ascultarea melodiilor. Nu incurajam pirateria. Recomandam utilizatorilor nostri sa achizitioneze de la magazinele de specialitate produsele muzicale preferate.