Lumea Copiilor

Lumea Copiilor

Adesea când vedem sau auzim cuvintele „Lumea Copiilor” cu toţii ne gândim una două la versurile ” ,E-o lume minunată în care veţi găsi ,Numai copii, O lume cu mult soare şi mii de jucării”, însă pentru că au trecut anii , formaţia Do re mici oferă celor mici o frumoasă melodie „Lumea Copiilor”.

Dacă vrei să oferi celor mici o melodie ce-i mai mult decât plăcută pentru limbajul şi energia lor atunci melodia „Lumea Copiilor” este mai mult decât iubită de către toţi ‘pitici’ mici şi mari.

 

No Comments

Leave a comment

  • Despre muzica

    Muzica copii.ro este un proiect educativ adresat copiilor si adolescentilor din romania . Vrem sa familiarizam copii cu muzica adresata varstei lor. Dorim sa promovam tinere talente, sa facem cunoscute publicului larg cele mai noi creeatii din domeniul muzical.
  • Conditii utilizare

    Toate piesele aparute pe site-ul nostru, sunt preluate de pe alte site-uri, Muzica copii.RO nu comercializeaza piesele de pe site, utilizatori nu platesc nici o taxa pentru ascultarea melodiilor. Nu incurajam pirateria. Recomandam utilizatorilor nostri sa achizitioneze de la magazinele de specialitate produsele muzicale preferate.