Cleopatra Stratan – Noapte buna

Cleopatra Stratan – Noapte buna

 

Descriere:

Noapte Buna” este un alt cantec minunat al talentatei Cleopatra Stratan, fiica cantaretului Pavel Stratan. Acest cantec isi va atinge cu siguranta scopul de a va emotiona si atinge corzile sensibile. Cleopatra Stratan reuseste cu succes, ca deobicei, sa imbine la perfectie versurile cu linia melodica si vocea calda intr-un cantec foarte placut si linistitor. Cu siguranta va reusi sa va convinga de aceeasi parere, daca nu v-a convins cu alte cantece de-ale sale, sunt foarte mari sanse sa reuseasca cu acest cantec deosebit. „Noapte buna” va reusi sa se intipareasca in memoria ascultatorilor de toate varstele, fiind un cantec pentru toate varstele si pentru toate gusturile.
Versuri:

Cum se lasa noaptea-n casa
Somnul vine la copii
Sa ne spuna noapte buna
Si povesti la jucarii
In casuta prea micutza
Stau piticii neclintiti
Unde zana ii da mana
Printului si toti sunt fericiti… [x 3]

Iar din ceruri te cununa
Luna plina de mister
Unde stele se aduna
Fara numar sus pe cer
In hainuta-i de vapaie
Sh frumoasa ca un vis
Ne patrunde in odaie
Chiar de geamul nu mai e deschis… [x 3]

Iar dimneata prinde viata
A povestilor e roz
Sta in soapta si ne-asteapta
Sa se joace , iar cu noi
Fiecare jucarie
Universul ei intreg
Are suflet si e vie
Numai cei maturi nu inteleg… [x 3]

No Comments

Leave a comment

  • Despre muzica

    Muzica copii.ro este un proiect educativ adresat copiilor si adolescentilor din romania . Vrem sa familiarizam copii cu muzica adresata varstei lor. Dorim sa promovam tinere talente, sa facem cunoscute publicului larg cele mai noi creeatii din domeniul muzical.
  • Conditii utilizare

    Toate piesele aparute pe site-ul nostru, sunt preluate de pe alte site-uri, Muzica copii.RO nu comercializeaza piesele de pe site, utilizatori nu platesc nici o taxa pentru ascultarea melodiilor. Nu incurajam pirateria. Recomandam utilizatorilor nostri sa achizitioneze de la magazinele de specialitate produsele muzicale preferate.