Cleopatra Stratan-Cutu

Cleopatra Stratan-Cutu

Orice animăluţ este mai mult decât drăgălaş atunci când este mic, motiv pentru care toţi copii preferă un cuţu mic, decât un căţel ceva mai mare însă nu este o regulă dar majoritatea aşa preferă, pentru majoritatea copiilor sau mai bine zis pentru toţi copii ce iubesc caţei fie ei sau mari, pentru asta există frumoasa melodie ” Cuţu”, melodie ce este cântată de către talentatul copil Cleopatra Stratan.

Dacă cauţi să încânţi pe toată lumea tot mai mult cu unele dintre cele mai frumoase cântece dedicate copiilor ,atunci află că Tânăra Cleopatra este mai mult decât încântătoare pentru copii.

No Comments

Leave a comment

  • Despre muzica

    Muzica copii.ro este un proiect educativ adresat copiilor si adolescentilor din romania . Vrem sa familiarizam copii cu muzica adresata varstei lor. Dorim sa promovam tinere talente, sa facem cunoscute publicului larg cele mai noi creeatii din domeniul muzical.
  • Conditii utilizare

    Toate piesele aparute pe site-ul nostru, sunt preluate de pe alte site-uri, Muzica copii.RO nu comercializeaza piesele de pe site, utilizatori nu platesc nici o taxa pentru ascultarea melodiilor. Nu incurajam pirateria. Recomandam utilizatorilor nostri sa achizitioneze de la magazinele de specialitate produsele muzicale preferate.