Are mama o fetita

Are mama o fetita

Cei mai răsfăţaţi dintre copii sunt cei care sunt tot mai mici câştig de cauză având de regulă fetele, motiv pentru care nimeni nu este decât fetiţa mamei, copil ce are parte de mai multă dragoste decât băiatul mamei, ceea ce face ca frumoasa melodie „Are mama o fetiţa” să fie mai mult deca pe placul tuturor alintatelor din lumea întreaga.

„Are mama o fetiţa” este o melodie dedicată tuturor fetitelor si fetelor ce au fost cândva fetiţe si au fost rasfatate la maxim.

 

No Comments

Leave a comment

  • Despre muzica

    Muzica copii.ro este un proiect educativ adresat copiilor si adolescentilor din romania . Vrem sa familiarizam copii cu muzica adresata varstei lor. Dorim sa promovam tinere talente, sa facem cunoscute publicului larg cele mai noi creeatii din domeniul muzical.
  • Conditii utilizare

    Toate piesele aparute pe site-ul nostru, sunt preluate de pe alte site-uri, Muzica copii.RO nu comercializeaza piesele de pe site, utilizatori nu platesc nici o taxa pentru ascultarea melodiilor. Nu incurajam pirateria. Recomandam utilizatorilor nostri sa achizitioneze de la magazinele de specialitate produsele muzicale preferate.