Adio Gradinita – Ingerasii

Adio Gradinita – Ingerasii

De regulă orice e spus de un copil este mai sensibil, mai plăcut chiar mai finuţ, motiv pentru care fiecare părinte îşi mai alintă copilul spunându-i îngeraş, drăgălaş, iubire mică sau orice alt diminutiv ceea ce lasă adesea impresia că cei mici sunt mai mult decât superbi, motiv pentru care formaţia „ingeraşi” a simţit nevoie să vină spre încântarea lumii cu multe melodii superbe, melodii precum „Adio Grădiniţa”, melodie ce are ca scop de a incanta pe toată lumea pentru felul în care sunt cântate versurile.

Dacă vrei să oferi celor mici o melodii ce se poate dovedi ca fiind mai mult decât adorabilă atunci dedicai acesta melodie.

No Comments

Leave a comment

  • Despre muzica

    Muzica copii.ro este un proiect educativ adresat copiilor si adolescentilor din romania . Vrem sa familiarizam copii cu muzica adresata varstei lor. Dorim sa promovam tinere talente, sa facem cunoscute publicului larg cele mai noi creeatii din domeniul muzical.
  • Conditii utilizare

    Toate piesele aparute pe site-ul nostru, sunt preluate de pe alte site-uri, Muzica copii.RO nu comercializeaza piesele de pe site, utilizatori nu platesc nici o taxa pentru ascultarea melodiilor. Nu incurajam pirateria. Recomandam utilizatorilor nostri sa achizitioneze de la magazinele de specialitate produsele muzicale preferate.